Nöje

Jag är Georgina: Georgina Rodríguez och Cristiano Ronaldo berättar om när de träffades

I Georgina Rodríguez och Cristiano Ronaldos nya Netflix-serie “Jag är Georgina” berättar paret om hur det gick till när de träffades. “Jag trodde inte att jag skulle bli kär”, säger Ronaldo.

Foto: Netflix

I det första avsnittet av “Jag är Georgina”, Netflix nya realityserie där vi följer Cristiano Ronaldos fru Georgina Rodríguez, berättar paret om hur det gick till när de träffades 2016.

Jobbade i affär när hon mötte Ronaldo

Georgina Rodríguez jobbade vid denna tid i en Gucci-affär och tjänade enligt brittiska tidningen The Sun motsvarande cirka 12 000 kronor i månaden.

Rodríguez, som växte upp i byn Jaca i norra Spanien, berättar i serien att förhållandet med Ronaldo började på ett “väldigt speciellt sätt”:

“Han kom ofta efter jobbet”, säger hon i serien. “Jag minns att han en gång anlände i en Bugatti. Mina kollegor blev helt galna. De tog sig dit via buss, och jag lämnade jobbet i en Bugatti. De trodde inte sina ögon.”

Foto: Instagram @georginagio

“Hon är kvinnan i mitt liv”

Rodríguez har i tidigare intervjuer sagt att det var kärlek vid första ögonkastet för både henne själv och Ronaldo. Fotbollsstjärnan själv berättar i Netflix-seriens första avsnitt att han förvånades över sina starka känslor för Rodriguez:

“I början trodde jag inte att [förhållandet] skulle vara så här starkt. Att jag skulle förälska mig i henne. Jag förväntade mig inte det, ärligt talat. Men efter ett tag kände jag att hon var kvinnan i mitt liv.”

Här är trailern för “I am Georgina”:

Källor: People, The Sun

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!