Nöje

Jag är Georgina: Georgina Rodríguez skriver på megadeal med Netflix för säsong 2

Endast ett par veckor efter premiären av realityserien Jag är Georgina har det nu bekräftats att det blir en andra säsong av serien.

Foto: Instagram @georginagio

“Jag är Georgina”, är Netflix nya realityserie där vi följer Cristiano Ronaldo och hans fru Georgina Rodríguez. Serien, som hade premiär i slutet av januari, har blivit så populär att Rodriguez enligt uppgifter redan ska ha skrivit på för en andra säsong.

Kommer handla om tvillingarnas födelse

“En andra säsong var alltid aktuell, men att få Georgina att tacka ja blev en prioritet för Netflix när de såg hur bra det gick för den första säsongen”, säger en källa som står Rodríguez nära, och fortsätter:

“Hennes graviditet och födelsen av hennes tvillingar kommer vara ett av säsongens huvudteman, tillsammans med hennes nya liv i Storbritannien. Georgina ser detta som en jättebra möjlighet att fortsätta visa världen vem hon verkligen är och hur hon har förändrat sitt liv med Cristianos kärlek och stöd.”

I oktober släppte Ronaldo och Rodríguez nyheten att de väntar tvillingar, och familjens nya tillskott beräknas anlända i april i år. I december fick vi dessutom genom en Instagramvideo reda på att paret väntar en flicka och en pojke.

Källa: Evening Standard

Foto: Instagram @georginagio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!