Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Jamie Lynn Spears: Britney låste in oss i ett rum – hade kniv

I sin bok Things I should have said beskriver Jamie Lynn Spears en skrämmande händelse som innefattade systern Britney Spears. “Jag var rädd”, säger hon.

Foto: Screenshot ABC News

Britney Spears har upprepade gånger kritiserat sin familj för deras beteende under det fjorton år långa förmyndarskap som kraftigt begränsade hennes liv. Inte minst har hon kritiserat sin syster Jamie Lynn Spears:

“Det finns inget värre än när de personer som står dig närmast, som aldrig var där för dig, postar saker gällande din situation /…/ Hur vågar du offentliggöra att du bryr dig NU… Sträckte du ut handen när jag höll på att drunkna?”, skrev Britney i ett inlägg på Instagram förra året – ett inlägg som många tror är riktat mot systern.

Låste in sig i ett rum med systern

Nu slår Jamie Lynn tillbaka. I en intervju i programmet Nightline i onsdags berättade hon om en händelse då Britney, med en kniv i handen, ska ha låst in sig i ett rum tillsammans med henne:

“Jag var rädd”, säger hon i programmet. “Jag var också rädd för att säga något för jag ville inte göra någon upprörd, men jag var samtidigt så upprörd över att hon inte kände sig säker.”

Jamie Lynn har skrivit om händelsen i sin bok Things I should have said, där hon hävdar att Britney genom årens lopp har varit “oberäknelig och paranoid”. I boken berättar hon också om ett tillfälle då Britney ska ha skrikit henne i ansiktet:

“Hon svor åt mig så jag gick helt enkelt ut ur rummet, vi är en familj, jag försöker att inte bråka. När jag försökte avlägsna mig från situationen verkade hon bli riktigt arg och min äldsta dotter försökte medla. Jag hatade det”, säger hon.

“Jag försökte hjälpa henne”

I intervjun säger Jamie Lynn även att hon har stöttat Britney genom åren och försökt hjälpa henne ut ur förmyndarskapet:

“Jag älskar min syster”, säger hon. “Jag har bara älskat och stöttat henne och gjort det som varit rätt och hon vet det. Så jag vet inte varför vi är i den här situationen just nu.”

Köp Jamie Lynn Spears bok här!

Källa: Daily Mail

KÖP

Foto: Twitter @britneyspears

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: Twitter @britneyspears

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: Twitter @britneyspears

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: Twitter @britneyspears

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: Twitter @britneyspears

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: Twitter @britneyspears

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!