Nöje

Jamie Lynn Spears: Mamma slog mig med en handväska

Trots kritiken fortsätter Jamie Lynn Spears marknadsföra sin bok Things I Should Have Said. I sin senaste intervju berättar hon om en gång då mamma Lynne Spears attackerade henne.

Foto: Instagram @jamielynnspears

I tisdags gästade Jamie Lynn Spears en podcast för att marknadsföra sin bok Things I Should have said, där hon berättar om sin uppväxt. Många av Britney Spears fans anser att Jamie Lynn inte borde ta sig rätten att dela med sig av sin historia innan Britney själv har fått tillfälle att göra det.

Britney blev i november fri från det förmyndarskap som hon levt under i tretton år, men har sedan dess inte gjort några tv-intervjuer för att berätta om den svåra tiden. Enligt henne själv är hon “rädd” för att medverka i intervjuer.

Däremot har Britney genom sociala medier visat sitt missnöje efter Jamie Lynns intervju med Good Morning America förra veckan, där hon berättade hur systrarnas relation har sett ut genom åren. Trots Britneys ogillande höll inte Jamie Lynn tillbaka när hon i förrgår gästade podcasten Call Her Daddy.

“Hon var känslomässigt ansträngd”

Under avsnittet berättade Jamie Lynn bland annat om sin pappas alkoholism och hur det var att växa upp i skuggan av en världskänd syster. Hon läste även högt ur sin bok om ett tillfälle då mamma Lynne Spears slog henne med en handväska:

“Vi brukade ta ut vår frustration på varandra. Det hela kulminerade en dag när min mamma var känslomässigt ansträngd och tappade kontrollen. Hon började slå mig med en stor pärl-handväska med en kamera inuti. Hon slungade väskan flera gången och fick in flera slag på mina axlar innan hon slutade.”

Trots händelsen verkar Jamie Lynn idag har en god relation till sin mamma:

“Nu har jag och min mamma uppenbarligen pratat om det. Jag berättade för henne att jag delar med mig av det [i memoaren]. Jag vet att min familj har gått igenom några dumma saker… men jag vill inte att folk ska attackera [min mamma] och försöka straffa henne. Det var en situation som hände mellan mig och henne. Vi redde ut det.”

Källa: BuzzFeedNews

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!