Nöje

Jamie Lynn Spears om bråket med Britney Spears: Detta är pinsamt

Systrarna Jamie Lynn Spears och Britney Spears har sedan förra veckan bråkat öppet med varandra på sociala medier. Nu verkar det som att de äntligen är på väg att försonas.

Foto: Instagram @jamieynnspears/@britneyspears

I en intervju i programmet Nightline förra veckan berättade Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears om en påstådd händelse från sin barndom då Britney ska ha låst in sig själv och Jamie Lynn i ett rum. Händelsen ska ha varit särskilt skrämmande för Jamie Lynn då hon hävdar att Britney hade en kniv i handen vid tillfället.

“Galna lögner”

I onsdagens intervju sa Jamie Lynn även att hennes storasyster under årens lopp har varit “oberäknelig och paranoid”. Intervjun fick Britney Spears att se rött, och hon höll inte tillbaka när hon gav svar på tal:

“Jamie Lynn… grattis babe! Du har sänkt dig till en helt ny lägstanivå. Jag har aldrig någonsin varit i närheten av dig med en kniv och skulle aldrig ens komma på tanken!!!” twittrade Britney den fjortonde januari, och fortsatte: “Snälla snälla sluta med de här galna lögnerna.”

Jamie Lynn uppskattade uppenbarligen inte att bli kallad för lögnare. Hon försvarade sig på Instagram, där hon bland annat postade orden: “Ingen försöker smutsa ner ditt namn mer än någon som är rädd att du ska berätta sanningen.”

“Är pinsamt”

Nu verkar det dock som om systrarna Spears har kommit en bit på vägen mot försoning: Britney har skrivit att hon känner till Jamie Lynns hjärta “bättre än någon annan” och att hon “förtjänar ett vackert liv.” Hon skrev även att det är “osmakligt för en familj att bråka offentligt på det här sättet.”

Dessa ord har synbart fallit i god jord då Jamie Lynn uppmanade Britney att ringa henne så att de kan “hantera detta privat som systrar borde”. Hon tillade:

“Under tiden, snälla sluta säga att jag inte har varit där för dig eller att jag hittar på saker. Jag är glad över hur många gånger jag har försökt kontakta dig, stöttat dig och försökt hjälpa sig. Detta är pinsamt och måste få ett slut. Älskar dig.”

Källa: Bustle

Foto: Instagram @jamielynnspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!