Nöje

Dejtar Janni Delér Dick Axelsson?

Har Janni Delér gått vidare efter skilsmässan med Jon Olsson? Mycket pekar på detta då influencern tycks ha en speciell relation till hockeyspelaren Dick Axelsson, något som Svensk Dam tidigare har rapporterat om.

Foto: Instagram @dickaxelsson/@jannid

I slutet av förra sommaren meddelade Janni Delér, 33, och Jon Olsson, 41, att de hade separerat efter elva år ihop, varav fyra som gifta. Olsson offentliggjorde nyligen sin nya relation med den norska influencern Annette Haga – och nu ser det ut som om även Delér har gått vidare.

“Markerar revir”

Det är hockeyspelaren Dick Axelsson, 36, som verkar ha fångat Delérs intresse. I september lade influencern och hennes syster Michaela upp bilder på Instagram från Norra Lagnö i Stockholms skärgård – bilder där både Michaelas make, före detta skidåkaren Jens Byggmark, och Axelsson figurerade.

Dessutom befann både Axelsson och Delér sig i Marbella tidigare i höstas, något som de båda postade om på Instagram. Många följare var därför övertygade om att de semestrade i den spanska turistorten tillsammans.

Sedan september har Dick också flitigt kommenterat Jannis inlägg på Instagram med bland annat eld-emojis, detta så till det grad att vissa följare anklagar honom för att “markera revir på varje bild”.

Dalér har i dagsläget inte själv kommenterat ryktena om en romans mellan henne och sportstjärnan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!