Nöje

Janni Delérs uppdatering: “Krossar mitt hjärta varje dag”

Förra sommaren meddelade Janni Delér och Jon Olsson att de hade separerat efter elva år tillsammans, varav fyra som gifta. Nu uppdaterar Delér sina Instagram-följare om sitt mående.

Foto: Instagram @jannid

Det var i slutet av förra sommaren som Janni Delér och Jon Olsson meddelade att de skulle skilja sig efter elva år ihop, varav fyra som gifta. Sedan dess har Olsson hittat kärleken på nytt, denna gång i den norska influencern Annette Haga. Delér, å sin sida, ryktas ha gått vidare med hockeyspelaren Dick Axelsson.

“Väldigt upp och ner”

Nu besvarar Delér några av sina följares mest vanliga frågor i en frågestund på Instagram. På frågan om hur hon mår svarar influencern att hon befinner sig på en “bra plats”:

“Visst är livet väldigt upp och ner, men nu är jag väldigt glad och känner att jag är precis där jag borde vara”, skriver hon. “Att inte vara med barnen på heltid är såklart super-jobbigt för mig, inte det jag planerade när jag skaffade barn och det krossar mitt hjärta varje dag jag inte är med dem. Men jag försöker göra det bästa av det och fokusera på mig och vad jag vill göra de dagarna, så det är bra på ett sätt antar jag. Att vara nära familjen/vännerna igen är fantastiskt, jobbet är superkul och jag skrattar mycket nu för tiden så jag mår bra. Mycket bra!”

Efter fjolårets uppbrott fortsatte Delér och Olsson till en början att bo tillsammans i sitt gemensamma hem, som de köpte tillsammans 2021. I somras flyttade Delér dock till ett nytt boende, något som hon berättar om i sin story:

“Åh, jag älskar det! Så glad att jag hittade detta som ett stopp innan jag köpte mitt eget hus. Fantastiskt område, fantastiskt hus och det känns verkligen som hemma och gjorde det direkt. Den enda nackdelen är att jag inte är sugen på att flytta så jag letar inte efter ett nytt hus så mycket. Men jag ger mig själv en liten paus att landa lite och sedan leta efter mitt drömhus. Jag kan bo här ganska länge om jag vill så känner ingen stress, men jag håller ögonen öppna för ett hus att köpa, men tills jag hittar det är jag väldigt nöjd här.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!