Nöje

Jason Momoa dejtar Eiza González efter separationen från Lisa Bonet

Några månader efter uppbrottet från Lisa Bonet har Jason Momoa nu börjat dejta skådespelerskan Eiza González, men än så länge är det oklart hur seriös relationen är. “Hon är inte nödvändigtvis ute efter en pojkvän”, säger en källa till People.

Foto: Instagram @prideofgypsies

Efter att ha separerat från sin fru Lisa Bonet i början av året har Jason Momoa nu börjat dejta igen. I helgen bekräftade en källa till People att Momoa har inlett en romans med skådespelerskan Eiza González:

“De dejtar. Han bryr sig om henne. Han mår bra, och jobbar på ‘Fast X'”, säger källan, som syftar på den film i Fast & Furious-serien som Momoa har spelat in i bland annat Rom under våren.

“Kärleken lever vidare”

Efter att nyheten släpptes i helgen berättade en annan källa att Gonzáles inte “nödvändigtvis” vill ha ett seriöst förhållande:

“[Hon] gillar [Jason Momoas] uppmärksamhet och avslappnade vibb”, säger en källa till People. “Men hon är inte nödvändigtvis ute efter en pojkvän. Hon har kul, men är också väldigt upptagen med sin karriär.”

Momoa och Bonet var tillsammans i sexton år, varav fem som äkta makar. I ett gemensamt uttalande på Instagram i januari skrev de:

“Kärleken mellan oss lever vidare och utvecklas på det sätt som den önskar leva och tillkännages. Vi släpper varandra fria – för att vara de som vi håller på att bli.”

Källor: Harper’s Bazaar, People, Cinemablend

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!