Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Jeanette Polsäter: “Min kille äcklas av att jag kissar i duschen”

Alla kissar väl i duschen? Det var det som veckans krönikör Jeanette Polsäter svarade sin kille när han tyckte hon var en “ociviliserad människa” som kissar i duschen. Nu undrar hon “brukar du kissa i duschen”?

kissa-i-duschen-jeanette-polsater-2Foto: Unsplash/Privat

Häromdagen uppstod en situation mellan mig och min nya kille – när det framgick att jag kissar i duschen. Han trodde inte sina öron. Frågade mig gång på gång om jag skämtade. ”Skämtar? Hallå? ALLA kissar i duschen!” svarade jag.

Varför ska man gå till toaletten om man ändå står i duschen? Jag kunde dessutom inte sluta skratta eftersom hans reaktion var så stark. Men tillslut blev vi osams. Han sa att jag är en ociviliserad människa. Jag sa att han är ett pedantiskt psycho – och att jag tänker fortsätta kissa i duschen – även hemma hos honom.

Han menar att det är ohygieniskt att kissa i duschen. Att urinen skvätter upp mellan kakelspringorna på väggen, dröjer sig kvar och bildar lukt. Nu vet inte jag vad han har för slags elefantstråle som okontrollerat skulle spruta upp längst väggar… Men när jag kissar är det en jämn och fin rännil som rinner ut från vagina ner till golvbrunn. Men att försöka förklara detta för honom hjälpte inte. Företeelsen att kissa i duschen är ändå “sjukt vidrig”.

Det har fastnat en tagg, i vår annars hittills ganska friktionsfria relation. För att försöka dra ut taggen och avdramatisera det nya han vet om mig, bad jag honom att fråga runt bland sina vänner, ifall de kissar i duschen (för jag visste ju svaret). Det visade sig att 6 av 10 som han frågade svarade nej. Men när jag slängde ut frågan på min Instagram blev resultatet annorlunda.

Starka känslor väcktes. Till exempel så kommenterar en man att han aldrig i hela sitt liv har kissat i duschen, och han hoppas VERKLIGEN att hans fru inte heller gör det. Men en överlägsen majoritet menar att det är SJÄLVKLART att en kissar i duschen! Någon vågar till och med erkänna att han kissar i duschen på gymmet, så länge ingen ser. Med detta svarsresultat menar min kille på att källan är partisk och att detta säger något om mitt umgänge.

Jag kan hur som helst verkligen inte förstå mig på motståndarna. Vissa reagerar verkligen som om de aldrig har hört något så äckligt. Kisset blandas ju med vattnet direkt? Jag tycker dessutom att det är mycket mer hygieniskt för en själv att kissa medan man duschar istället för på toaletten. Använder man wc-blått slipper man dessutom slösa på spolningar.

Det vore intressant att veta vad den större majoriteten säger i denna fråga – brukar du kissa i duschen?

Text: Jeanette Polsäter

Instagram: @skrivdivan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!