Nöje

Jenna Dewan öppnar upp sig om tiden efter uppbrottet med Channing Tatum

Det var i början av april som kärlekssagan tog slut mellan ett av Hollywoods favoritpar Jenna Dewan och Channing Tatum. Nu öppnar Jenna upp sig och berättar hur hennes liv ser ut två månader efter uppbrottet, en sak är säker – det före detta paret är fortfarande vänner! 

Foto: REX

Det var för drygt två månader sedan som vårt absoluta favoritpar Channing Tatum och Jenna Dewan meddelade att de går skilda vägar efter nästan nio år som gifta. Vi blev såklart alla ledsna men trots uppbrottet har Jenna och Channing en god relation och i en intervju med Harpers Bazaar säger nu Jenna att tiden efter beslutet om skilsmässa inte har varit så jobbig. Idag har hon skapat sig en vardag full med kärlek och både Jenna och hennes exmake Channing stöttar varandra och fokuserar på att vara positiva och på att göra livet så normalt som möjligt för deras fyraåriga dotter Everly.

Den senaste tiden har Jenna även fokuserat på karriären genom att bland annat vara programledare för “World of Dance”. Jenna säger även till Harpers Bazar att hon ser positivt på framtiden och är inte rädd för de utmaningar som väntar. Hon känner sig snarare hoppfull och taggad över vad som väntar henne, för även om hon inte vet vad detta är så är hon glad över sitt nya kapitel i livet.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!