Nöje

Jennifer Aniston dejtar kollegan Jon Hamm, enligt rykten

Det har inte rått någon brist på romansrykten mellan kändisar i sommar, och nu sägs det att skådespelerskan Jennifer Aniston har börjat dejta sin kollega Jon Hamm. Enligt en anonym källa har Aniston och Hamm nämligen gått på flera “hemliga dejter” under senare tid.

Foto: Instagram @jenniferaniston/Shutterstock

Samtidigt som det ryktas att Jennifer Anistons exmake Brad Pitt har börjat dejta modellen Emily Ratajkowski sägs det nu att Aniston har påbörjat en romans med en av sina kollegor, Mad Men-skådisen Jon Hamm.

En anonym källa berättar att det har slagit gnistor om Aniston och Hamm sedan de började jobba på ett gemensamt projekt tillsammans, det skriver Women’s Day enligt Entertainment Times. Enligt källan har de gått på ett flertal “hemliga dejter”.

“De har träffats förut, men hon har alltid haft en make vid sin sida. Men inte den här gången! Och det råder inget tvivel om att Jon är helt betagen av Jen”, säger källan, som även menar att Aniston har haft ett gott öga till Hamm sedan en tid tillbaka.

Sågs med flickvännen i augusti

Det gemensamma projekt som källan nämner tros vara dramaserien The Morning Show som Hamm kommer att medverka i under säsong tre, det skriver Your Tango. Ryktena om en romans kan dock mycket väl vara just rykten, då varken Aniston eller Hamm har bekräftat att de dejtar.

Aniston har tidigare varit gift med Brad Pitt mellan 2000 och 2005, och Justin Theroux mellan 2015 och 2017.

Jon Hamm sågs senast i augusti tillsammans med sin flickvän sedan några år tillbaka, skådespelerskan Anna Osceola, enligt Daily Mail.

Foto: Instagram @jenniferaniston/Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!