Nöje

Jennifer Aniston kritiseras efter kommentar om att bli känd i Hollywood

Jennifer Aniston har hamnat i blåsväder efter att hon kritiserat det faktum att dagens kändisskap ofta uppstår på plattformar som TikTok och Youtube – samtidigt som hon själv har kända föräldrar.

Foto: Skärmdump Variety

Det var under en intervju i Variety med Sebastian Stan (aktuell med filmen “Pam & Tommy”) som skådespelerskan Jennifer Aniston kritiserade hur kändisskap fungerar idag:

“Jag känner att jag har haft en sån tur som fick en liten smak av den här industrin innan den blev det den är idag… mer streamingtjänster – du är känd från TikTok, du är känd från YouTube, du är känd från Instagram. Det är nästan som om det urholkar skådespelarens jobb.”

Kritiseras på Twitter

Jennifer Anistons kommentar kritiseras nu av ett flertal användare på Twitter som påpekar att Aniston kommer från en privilegierad bakgrund – hennes föräldrar, John Aniston och den nu bortgångna Nancy Dowm, hade båda mer eller mindre framgångsrika skådespelarkarriärer.

Foto: Skärmdump Variety

“Jennifer aniston (nepotism-barn) tar inte upp den sanna orättvisan i filmindustrin (nepotism) utan låtsas istället att yrket försämras när folk från alla typer av bakgrunder har chansen att bli skådespelare genom sitt eget hårda arbete och popularitet”, twittrar en person.

“Jag känner att jag har haft en sån tur eftersom nepotism hjälpte mig in innan TikTok, YouTube, Twitch, och andra tjänster gav andra personer chansen att synas. Jag skulle aldrig ha kunnat tävla mot en sådan konkurrens. – Jennifer Aniston, i stort sett”, skriver en annan person.

En tredje skriver att “folk är så arga över att industrin har mer mångfald och är mer välkomnande mot folk från olika bakgrunder som endast hade en telefon att använda för att visa upp sin dröm”.

Källa: Daily Mail

Jennifer Aniston & Sebastian Stan - Actors on Actors

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!