Nöje

Jennifer Aniston och Justin Theroux går skilda vägar – och nu börjar fansen spekulera

Efter två år som gifta väljer nu Jennifer Aniston och Justin Theroux att lämna äktenskapet. Till AP säger de att uppbrottet är ömsesidigt och att de skiljs som vänner. Men det fansen reagerar mest på är att det gamla kärleksparet Jennifer Aniston och Brad Pitt båda nu är singlar. Kan en gammal flamma väckas till liv? Jennifer Aniston-Justin Theroux Foto: DPA / IBL

Det har varit mycket spekulationer om Jennifer Anistons och Justin Therouxs förhållande vilket till slut gjorde att paret valde att berätta om uppbrottet i ett meddelande till nyhetsbyrån AP, The Associated Press. Paret träffades 2011 under inspelningen av filmen Wanderlust och fann tycke för varandra. Året därpå förlovade de sig och ingick äktenskap 2015. Men nu är kärlekssagan tyvärr slut. I meddelandet som släpptes av Stephen Huvane, Anistons publicist, förklarar paret att de inte ville höra mer spekulationer om deras förhållande. Så här säger Jennifer Aniston och Justin Theroux i uttalandet.

“I ett försök till att minska allt mer spekulation har vi bestämt att berätta om vår separation. Det här valet var ömsedigt och gjort av kärlek i slutet av förra året. Vi är två bästa vänner som har valt att gå skilda vägar, men ser fram emot att fortsätta värna om vår vänskap. Normalt sett så skulle vi göra det här privat, men när rykten gör att man inte kan motstå en chans att spekulera och hitta på, ville vi berätta sanningen direkt. Vad som är skrivet om oss som inte kommer direkt från oss, är någon annans fiktionsberättelse. Trots allt, är vi bestämda att behålla den djupa respekten och kärleken som vi har för varandra.”

Efter den tråkiga nyheten om parets uppbrott följer nu nya spekulationer och förhoppningar. Twitter-flödet strömmar nämligen över av kommentarer där flera jublar över att både Jennifer Aniston och Brad Pitt är singlar. Kan de återuppta den gamla romansen som de hade mellan åren 2000-2005? Det är i alla fall vad deras fans hoppas på!

Källa: AP

Här kan ni se några av fansen reaktioner på Twitter!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!