Nöje

Jennifer Aniston öppnar upp om fertilitetsproblemen: “Jag provade allt”

Under många års tid omgärdades Jennifer Aniston av graviditetsrykten – men i själva verket kämpade hon med fertilitetsproblem. “Jag provade allt”, berättar hon i en intervju med tidningen Allure.

Foto: Allure/Instagram @jenniferaniston

Skådespelerskan Jennifer Aniston har ett flertal gånger uttryckt sitt missnöje över de rykten kring hennes barnlöshet som har florerat i media genom årens lopp. Så sent som i december 2021 slog hon tillbaka mot påståendena om att hon skulle ha valt sin karriär över att ha barn:

“Jag brukade ta allt det där väldigt personligt – gravidryktena och hela ‘Åh, hon valde karriären istället för barn’– grejen”, sa hon i en intervju med The Hollywood Reporter. “Du har ingen aning om vad som pågår med mig, personligen, medicinskt, varför jag inte kan… kan jag ha barn? De vet ingenting.”

Försökte bli gravid med hjälp av IVF

Nu avslöjar Aniston att hon i själva verket har kämpat med fertilitetsproblem, något som hon berättar om i en intervju med Allure. I intervjun berättar Vänner-skådespelerskan att hon försökte bli med barn för flera år sedan, utan framgång.

“Jag försökte bli gravid. Det en utmanande väg för mig att ta, göra barn-vägen”, säger Aniston.

Stjärnan säger även att hon det hela förvärrades av det faktum att paparazzis ständigt var på jakt efter en gravidbild på henne:

“Alla år av spekulationer… det var väldigt jobbigt. Jag genomgick IVF, drack kinesiska teer, allt det där. Jag provade allt”, säger hon och tillägger: “Jag skulle ha gett vad som helst för att ha haft någon som sa: ‘Frys ned dina ägg. Gör dig själv en tjänst’. Du tänker bara inte på det. Så här är jag, idag. Det tåget har gått.”

Jennifer Aniston har varit gift två gånger: först med Brad Pitt mellan 2000 och 2005, och därefter med skådespelaren och manusförfattaren Justin Theroux 2015-2017.

Foto: Allure/Instagram @jenniferaniston

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!