Nöje

Jennifer Aniston ryter ifrån efter ryktena om sin barnlöshet

Jennifer Aniston har tröttnat på de illasinnade ryktena kring sin barnlöshet. “Du har ingen aning om vad som pågår” säger hon i en intervju.

Instagram @jenniferaniston/REX

I en intervju med den amerikanska tidningen The Hollywood Reporter har skådespelerskan Jennifer Aniston slagit tillbaka mot illasinnade rykten om att hon valt sin karriär över att ha barn.

Sårande spekulationer

“Jag brukade ta allt det där väldigt personligt – gravidryktena och hela ‘Åh, hon valde karriären istället för barn’– grejen”, säger hon i intervjun, där hon även kallade den typen av spekulationer “sårande” och “bara elaka”.

“Du har ingen aning om vad som pågår med mig, personligen, medicinskt, varför jag inte kan… kan jag ha barn? De vet ingenting”, tillägger hon.

Sedan sitt genombrott i tv-serien “Vänner” på 90-talet har Aniston varit föremålet för en mängd rykten kring sin barnlöshet. Att många tror att hon har valt sin karriär över barn är kanske särskilt förvånande eftersom hon efter sin separation från Brad Pitt sa att hon “alltid velat ha barn”, detta i en intervju med Vanity Fair 2016.

Dubbelmoral i media

I intervjun påpekar Aniston även att det finns en dubbelmoral gällande hur media ser på män och kvinnors giftermål. “Män kan gifta sig hur många gånger de vill, de kan gifta sig med [yngre] kvinnor i 20- och 30-årsåldern”, säger hon. “Kvinnor tillåts inte göra det.”

Jennifer Aniston har varit gift två gånger: först med Brad Pitt mellan 2000 och 2005, och sedan med skådespelaren och manusförfattaren Justin Theroux från 2015 till 2017.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @jenniferaniston/REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!