Nöje

Jennifer Aniston skojar om skilsmässan med Brad Pitt i Ellen DeGeneres talkshow

När Jennifer Aniston gästade det allra sista avsnittet av Ellen DeGeneres talkshow berättade skådespelerskan om hur hon hanterade slutet på succéserien Vänner – och skojade samtidigt om sin skilsmässa med Brad Pitt.

Foto: Skärmdump Ellen DeGeneres talkshow

Efter nitton år har Ellen DeGeneres talkshow gått i graven. Programmet avslutades som det började: med ett besök från Vänner-stjärnan, tillika DeGeneres vän, Jennifer Aniston.

“Skilde mig och började gå i terapi

Torsdagens avsnitt markerade slutet på showen, som hade premiär 2003. Aniston – som själv har varit del av ett framgångsrikt program – berättade under intervjun hur hon hanterade slutet på Vänner:

“Tja, jag skilde mig och började gå i terapi. Sedan gjorde jag en film som hette ‘The Breakup’. Så jag omfamnade slutet. Jag tänkte ‘Vet ni vad, vi gör detta till ett helt nytt kapitel'”, skojade skådespelerskan.

“Det löste sig”, sa Ellen.

“Det löste sig jättebra”, höll Aniston med.

Aniston om Brad Pitt: “Vi pratar”

Aniston skilde sig från Brad Pitt 2005 efter fem års äktenskap. I samband med parets separation påbörjade Pitt ett förhållande med Angelina Jolie, som han var gift med 2014 till 2019.

Enligt Aniston själv är hon och Pitt vänner idag:

“Brad och jag är polare, vi är vänner… och vi pratar”, sa Aniston till Howard Stern när hon medverkade i hans show Sirius XM 2021.

Källa: Daily Mail

Jennifer Aniston - Ellen Degeneres Show

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!