Nöje

Jennifer Lawrence avfärdar rykten om skönhetsoperationer

I ett samtal med Kylie Jenner i Interview Magazine slår Jennifer Lawrence tillbaka mot ryktena om att hon skulle ha genomgått plastikingrepp – och ger en annan förklaring till sitt förändrade utseende.

Foto: Shutterstock

Det var när skådespelerskan Jennifer Lawrence nyligen intervjuade realitystjärnan Kylie Jenner i Interview Magazine som hon kommenterade den senaste tidens rykten om att hon skulle ha förändrat sitt yttre med hjälp av plastikkirurgi.

“Använder smink”

I intervjun förklarar Lawrence att hon har börjat arbeta tillsammans med en ny makeup-artist:

“Jag tycker också att det är otroligt vad smink kan göra, för jag jobbar tillsammans med Hung [Vanngo], som applicerar läppenna lite utanför läpparna, och jag brukar säga att han är en plastikkirurg för under de senaste månaderna när jag har arbetat med honom har alla blivit övertygade om att jag har opererat ögonen”, säger hon. “Jag bara, ‘Jag har inte opererat ögonen. Jag använder smink’.”

Lawrence menar även att det inte är konstigt att hon ser annorlunda ut i 30-årsåldern jämfört med när hon var tonåring:

“Jag började [skådespela] när jag var nitton, så det finns “före” och “efter”-bilder från när jag var nitton respektive 30, och jag bara, ‘Jag växte upp. Jag tappade vikt i ansiktet, och mitt ansikte förändras för att jag åldras.”

Oscars-vinnaren slår även tillbaka mot ryktena om att hon skulle ha opererat näsan:

“Jag har exakt samma näsa. Mina kinder blev mindre. Tack för att du tog upp det.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!