Nöje

Jennifer Lawrence första ord om att bli mamma

Skådespelerskan Jennifer Lawrence har länge varit tystlåten om sitt privatliv och i februari fick hon sitt första barn. Länge har hon valt att inte prata om det, men nu berättar hon om upplevelsen att bli mamma för första gången för tidningen Vogue.

Foto: Shutterstock

I februari fick Jennifer Lawrence och maken Cooke Maroney sitt första barn. I en intervju i Vogue berättar nu Jennifer om hur den första tiden av mammalivet har sett ut, och inte minst om vilka känslor hon kände efter förlossningen. Sonen har fått namnet Cy, döpt efter konstnären Cy Twombly.

Har genomgått två missfall

Den lilla familjen är bosatt i New York och för Vogue berättar Jennifer om hur hon fick känslan av att börja livet på nytt i samband med förlossningen. “Jag bara stirrade. Jag var så kär. Jag blev också kär i alla andra bebisar överallt. Nyfödda är så fantastiska.” Hon berättar också i intervjun att hon har tyckt att det varit svårt att prata om moderskapet, då det kan upplevas så olika av olika personer.

Själv har hon genomgått två missfall tidigare, det första i samband med att hon bestämt sig för att göra en abort. Den andra gången var några år senare, då hon bestämt sig för att behålla barnet. Det andra missfallet ledde dessutom till att hon var tvungen att göra ett ingrepp. I intervjun pratar hon om den politiska utvecklingen i USA de senaste åren, och de insikter det har lett till, inte minst i relation till att genomgå en graviditet. “Jag minns att jag tänkte, en miljon gånger när jag var gravid, på de saker som hände med min kropp. Och jag hade en bra graviditet. Jag hade tur med min graviditet. Men varenda sekund av mitt liv var annorlunda från hur det brukar. Och det kunde slå mig ibland: tänk om jag tvingades göra det här?”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!