Nöje

Jennifer Lawrence om hon fick träffa Trump: “Det skulle sluta med en martini i ansiktet”

Jennifer Lawrence vet exakt vad hon skulle göra om hon fick chansen att träffa Donald Trump. “Du skulle inte vilja att jag berättar det till dig”, säger hon i en intervju med Oprah

jennifer-lawrence-donald-trumpFoto: REX

När Jennifer Lawrence blev intervjuad av Oprah Winfrey för The Hollywood Reporter fick hon frågan om hon hade träffat Donald Trump. Det hade hon inte – då kom följdfrågan om det var någonting hon skulle vilja.

“Jag tror det. Jag har ett riktigt bra tal som jag skulle vilja framföra. Och det skulle avslutas med en martini i ansiktet”, berättar Jennifer till Oprah.

Donald Trump är inte den enda som hon vill ska ta del av talet utan hela hans administration. Hon menar att hon sett flera av dem på nyheterna och tänkt “Vänta ni bara”. Oprah frågar även om hon skulle vara förberedd om de väl skulle mötas och Jennifer menar att hon är mer än redo – hon har nämligen väntat på ett sådant tillfälle.

Jennifer gav inga detaljer om vad hon skulle säga men gav däremot en hint:” Det skulle inte vara någonting snällt. Du skulle inte vilja att jag berättade det till dig”.

Källa: Bustle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!