Nöje

Jennifer Lopez delar nya bilder från födelsedagsfirandet med Ben Affleck

Jennifer Lopez firade sin 54:e födelsedag med nära och kära, något som hon själv berättar om i sitt nyhetsbrev. “Jag är otroligt tacksam över att vara där jag är idag”, skriver artisten i On the JLo.

Foto: Instagram @jlo

Det var i måndags som Jennifer Lopez delade med sig av nya bilder från förra veckans födelsedagsfirande.

“Otroligt tacksam”

Sångerskan och skådespelerskan fyllde 54 år den 24 juli och firade givetvis dagen med maken Ben Affleck vid sin sida. I bilder och videoklipp syns Lopez njuta av dagen iförd en glittrig klänning.

“Tack för all kärlek på min födelsedag”, skriver Lopez i sitt nyhetsbrev. “Ben anordnade festen i vårt nya hus med vår närmaste familj och vänner. Alla barnen var där, det var en underbar dag full av solsken, perfekt för ett pool-party!!”

Foto: On The Jlo

Hon fortsatte: “Jag kände mig så uppskattad och sedd av mina nära och kära, och jag är otroligt tacksam över att vara där jag är idag, på den här punkten i mitt livs resa, med så många vackra, omtänksamma människor att dela allt med. Jag önskar alla er samma kärlek och lycka på era födelsedagar!!!”

Foto: On The Jlo

Redan förra veckan fick Lopez fans en första titt på festligheterna kring hennes födelsedag – i ett inlägg på Instagram syns stjärnan bland annat dansa på ett bord och posera med en drink i solskenet.

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!