Nöje

Jennifer Lopez fina kärlekshyllning: “Du får min värld att bli en vackrare och tryggare plats”

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez har varit ett par sen 2017 och när de firade två år la stjärnan upp en vacker hyllning till sin pojkvän. En hyllning som får vem som helst att känna “couple goals”. 

Foto:@jlo/TT

“Två år av skratt. Två år av kul. Två år av äventyr. Av spänning av att lära känna och växa. Av äkta vänskap.”, så börjar Jennifer Lopez sin kärlekshyllning till pojkvännen och före detta basebollproffset Alex Rodriguez. Stjärnan la upp ett bildspel på Instagram med bilder på pojkvännen som en hyllning på deras tvåårsdag. En av dem var en fin bild på paret där man ser kärleken mellan dem. Kärleksbilden har fått över två miljoner likes och det är nog inte bara bilden som dragit in liksen. Till bilderna hade Lopez skrivit vackra ord om hennes och Rodriguez kärlek.

“Och så mycket kärlek!! Du får min värld att bli en vackrare, säkrare och mer stabil plats. Mitt i vårt ständigt föränderliga och rörliga liv får du mig att känner mig som en tonåring igen. Varje gång jag tänker att jag har kommit underfund med dig, så förvånar du mig på de mest underbara vis. Påminner mig om hur välsignad jag är över att ha hittat dig i detta ögonblick, i den här tiden… vår tid. Älskar dig så mycket.”.

Hur fint? Vi sa ju att det var “couple goals”!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!