Nöje

Jennifer Lopez hälsning till Ben Affleck: “Vår hjälte”

Trots den senaste tidens separationsrykten var Jennifer Lopez inte sen att hylla sin make, Ben Affleck, när Fars dag firades i USA under helgen. Samtidigt hopas bevisen för att äktenskapet är på väg att upplösas.

Foto: Instagram @jlo

Det var under söndagen som Jennifer Lopez passade på att hylla sin make, Ben Affleck, på Fars dag:

“Vår hjälte”, skrev hon i sin story, där hon delade en bild på en ung Affleck.

Hon delade även en bild på sin egen far, David Lopez.

Affleck har tre barn tillsammans med sin exfru Jennifer Garner: Violet, 18, Seraphina, 15, och Samuel, 12. Lopez, å sin sida, har tvillingarna Max och Emme, 16, från sitt äktenskap med Marc Anthony.

Omgärdas av separationsrykten

Lopez och Affleck, som gifte sig 2022, har under senare tid omgärdats av separationsrykten. Nyligen ställde Lopez in sin sommarturné i USA för att “spendera tid tillsammans med sina barn, familj och nära vänner” – ett beslut som många tror grundar sig hennes och Bens äktenskapsproblem.

De äkta makarna uppges leva i separata hem, och deras gemensamma hus i Beverly Hills är enligt uppgifter till salu.

Tidigare denna månad berättade en källa för Daily Mail att många av parets bekanta tror att relationen har nått sitt slut:

“Vi tror alla att det är över och att det kommer vara officiellt innan slutet av sommaren”, sa källan.

Foto: Instagram @jlo

Paret har fotograferats ihop vid ett antal tillfällen den senaste månaden. Till exempel närvarade Lopez vid Afflecks sons skolavslutning förra veckan – men enligt TMZ anlände de äkta makarna inte till ceremonin ihop, och när de väl var där höll de avstånd till varandra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!