Nöje

Jennifer Lopez har raderat alla sina inlägg på Instagram

Jennifer Lopez tycks ha något stort i kikaren då hon har raderat samtliga inlägg på Instagram, där hon har över 200 miljoner följare. Nu tror många att stjärnan kommer att komma med ett stort besked gällande sin karriär inom kort.

Foto: Instagram @chrisappleton1

Jennifer Lopez har gjort en stor förändring på sociala medier i veckan, i synnerhet på Instagram: stjärnan har nämligen tagit bort alla sina inlägg på plattformen, där hon i skrivande stund har svindlande 226 miljoner följare. Dessutom har hon bytt ut sin profilbild mot en helsvart bild, något som hon även gjort på Twitter och TikTok.

Aktuell med två nya filmer

Vad som ligger bakom denna förändring är ännu inte känt, men enligt Harper’s Bazaar är det inte helt ovanligt att kändisar tar bort inlägg inför en större lansering. Lopez är för tillfället aktuell med filmerna Shotgun Wedding, en romantisk komedi som har premiär på Prime Video i januari, och thrillern The Mother som har premiär på Netflix i maj.

Lopez – som officiellt ändrade sitt efternamn till Affleck när hon gifte sig med Ben Affleck tidigare i år – skrev på ett mångårigt kontrakt med Netflix i juni 2021 med syftet att skapa filmer, tv-serier och annat innehåll som fokuserar på kvinnliga skådespelare, manusförfattare och regissörer.

Hon driver även produktionsbolaget Nuyorican Productions tillsammans med producenten Elaine Goldsmith-Thomas, detta enligt Sky News.

Foto: Instagram @chrisappleton1

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!