Nöje

Jennifer Lopez hyllning till Ben Affleck på Fars Dag

I helgen firades Fars dag i USA. En av de som uppmärksammade dagen var Jennifer Lopez, som hyllade fästmannen Ben Affleck med ett gulligt montage.

Foto: Instagram @jlo

I söndags firades Fars dag i USA och en av de som gratulerades under dagen var Ben Affleck. Hans fästmö, Jennifer Lopez, hade dagen till ära sammanställt ett gulligt montage med klipp från deras förhållande.

“Grattis på Fars Dag till den mest omtänksamma, kärleksfulla, tillgivna, konsekventa och osjälviska pappan någonsin”, skrev Lopez när hon publicerade videon på Instagram.

Foto: Instagram @jlo

“Älskar tanken på den framtid vi kan skapa”

Samtidigt som klippen spelas i montaget hörs Jennifer Lopez säga att hon visserligen älskar sin karriär, men att “inget är mer tillfredsställande än att kunna bilda familj med någon” som hon “älskar djupt och är lika hängiven sin familj” som hon.

“Jag älskar tanken på den framtid som vi kan skapa”, säger Lopez. “Men jag vill också bara njuta av ögonblicket och vara så mycket i nuet som möjligt.”

Foto: Instagram @jlo

Har tre barn med exet Jennifer Garner

Lopez och Affleck har inga barn tillsammans, men Affleck har tre barn tillsammans med sin före detta fru Jennifer Garner: Violet, 16, Seraphina, 13, och Samuel, 10.

Lopez har fjortonåriga tvillingarna Emme Maribel och Maximilian tillsammans med sin före detta make, Marc Anthony.

Hyllade pappa David

Givetvis passade Lopez även på att hylla sin egen pappa, David Lopez, på Fars dag – detta genom att publicera en bild på honom på Instagram under helgen.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!