Nöje

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig i Las Vegas – se bilderna här!

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig i en liten ceremoni i Las Vegas. I sitt nyhetsbrev har hon delat med sig av bilder och berättat om dagen! Hon skrev under brevet med Mrs Jennifer Lynn Affleck. “De hade rätt när de sa att allt du behöver är kärlek.”

Foto: Skärmdump “OnTheJLo”

Enligt rättsdokument som TMZ tagit del av fick paret en äktenskapslicens i Clark County, Nevada som ansökts om den 16 juli. Licensen står i bådas namn; Benjamin Geza Affleck och Jennifer Lynn Lopez.

Förlovade sig i april

Det var i april i år som sångerskan och artisten Jennifer Lopez berättade att paret förlovat sig i en kort video som gick ut i hennes nyhetsbrev “On The JLo”.

Foto: Skärmdump “OnTheJLo”

På videon ser man Jennifer gråtandes medan hon visar upp sin nya förlovningsring. En vackert gnistrande ring med en stor, grön smaragd. När paret förlovade sig 2002 fick Jennifer en 6,1 karat stor rosa diamant från Harry Winston som enligt uppgift kostade hela 2,5 miljoner dollar.

Deras drömbröllop

I sitt nyhetsbrev öppnar nu Jenifer Lopez upp om bröllopet och hur de nästan inte hann till bröllopskapellet i tid innan de stängde.

“Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är god. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo långa år,” skriver Jennifer i sitt brev. (Hon syftar givetvis på att de var ett av Hollywoods hetaste och mest omskrivna par i början av 2000-talet. Tyvärr höll inte relationen då och de bröt sin förlovning efter 2 år.)

Foto: Skärmdump “OnTheJLo”

Hon fortsätter med att beskriva hur de fick bröllopet som de ville ha.

“Igår flög vi till Las Vegas, stod i kö för vår licens tillsammans med 4 andra par, som alla gjort samma resa till världens bröllopshuvudstad.

Foto: Skärmdump “OnTheJLo”

Bakom oss höll två män varandra i handen samtidigt som de höll om varandra. Framför oss var ett ungt par som åkt 3 timmar i bil från Victorville på sin dotters 2-årsdag – vi ville alla samma sak – att världen skall erkänna oss som partners och att deklarera vår kärlek till världen genom äktenskapet.”

J Lo kallar det deras drömbröllop, ett de ville ha för länge sedan – och avslutar med att säga … “De hade rätt när de sa, “allt du behöver är kärlek”. Vi är så tacksamma över att ha det i överflöd, en ny underbar familj med fem fantastiska barn och ett liv som vi aldrig har haft mer anledning att se fram emot.”

Hon skrev under brevet med Mrs Jennifer Lynn Affleck.

Läs även: Ben Affleck och Jennifer Lopez köper hus för 65 miljoner dollar.

Källa: TMZ

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!