Nöje

Jennifer Lopez och Ben Affleck planerar en stor bröllopsfest för vänner och familj enligt uppgifter

Jennifer Lopez och Ben Affleck överraskade alla med att gifta sig i Las Vegas i helgen. Enligt en källa till People planerar paret att ha en stor bröllopsfest för vänner och familj.

Foto: Instagram @tombachik/”OntheJLo”

De nygifta paret planerar att ha en större bröllopsfest för att fira med familj och vänner skriver People. “De har ingen bröllopsresa planerad ännu. Enligt Jennifer är varje dag med Ben som en smekmånad.”

Det var i söndags som Jennifer Lopez, 52, avslöjade i sitt nyhetsbrev “On the JLo” att hon och Ben Affleck hade gift sig i A Little White Chapel i Las Vegas. “Så med de bästa vittnena du någonsin kan föreställa dig, en klänning från en gammal film och en jacka från Bens garderob, läste vi våra egna löften i det lilla kapellet och gav varandra ringarna vi kommer bära för resten av våra liv” skrev Lopez. Hon skrev även att det var “exakt vad de ville ha”.

Foto: Skärmdump “OnTheJLo”

Förlovade sig i april

Jennifer Lopez och Ben Affleck aka “Bennifer” träffades under inspelningen av filmen ”Gigolo” 2002. De blev tillsammans kort där efter och blev snabbt ett av kändisvärldens hetaste par. Men relation höll inte och de bröt sin förlovning två år senare.

2021 hittade paret tillbaka till varandra och de tillkännagav förlovningen i april i år. Som Jennifer Lopez skrev i sitt nyhetsbrev “Det visar sig att kärleken har tålamod. Tjugo långa år.”

Foto: Instagram @tombachik

Nästa bild

Foto: Instagram @tombachik

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!