Nöje

Jennifer Lopez om uppbrottet från Ben Affleck 2004: “Kändes som att jag skulle dö”

Jennifer Lopez och Ben Affleck är nyblivna makar, men som bekant träffades de för första gången i början av 2000-talet, en relation som slutade i tårar. “Det kändes ärligt talat som att jag skulle dö”, berättar Lopez om uppbrottet i en intervju med Apple Music.

Foto: Instagram @jlo

Det var när Jennifer Lopez intervjuades av Apple Music med anledning av sitt kommande skivsläpp som hon berättade om den kraftiga effekt som hennes uppbrott med Ben Affleck 2004 hade på henne.

“Det mest hjärtskärande jag varit med om”

Lopez nya album This Is Me…Now är en uppföljare till albumet This Is Me…Then från 2003. Den nya skivan släpps nästa år och liksom sin föregångare kommer en stor av inspirationen till plattan från stjärnans relation med Ben Affleck.

Affleck och Lopez förlovade sig för första gången i början av 2000-talet men separerade 2004. Sjutton år efter uppbrottet, 2021, återförenades paret och i somras ställde de till med ett storslaget bröllop i Bens hem i Georgia, USA.

Under en intervju med Apple Music berättar Lopez hur uppbrottet med Affleck påverkade hennes karriär:

“Jag kunde inte ens framföra de här låtarna”, berättar hon om albumet This Is Me…Then. “Att ställa in det där bröllopet för tjugo år var det mest hjärtskärande jag varit med om. Det kändes ärligt talat som att jag skulle dö. Det satte igång en ond cirkel som varade under de kommande arton åren då jag bara inte kunde göra rätt”, säger hon och fortsätter:

“Men nu, tjugo år senare, har det ett lyckligt slut. Det har det mest osannolika Hollywood-slutet någonsin.”

Källa: Independent

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!