Nöje

Jennifer Lopez bryter ihop i trailer för Netflix-dokumentären Halftime

Inför 2020 års Oscarsgala var det många som trodde att Jennifer Lopez skulle bli nominerad i kategorin Bästa kvinnliga biroll för sin insats i filmen Hustlers – något som inte hände. “Det var jobbigt. Jag hade så låg självkänsla”, säger Lopez i dokumentären Halftime.

Foto: Netflix

I trailern för den nya Netflix-dokumentären Halftime, som handlar om Jennifer Lopez liv och karriär, får vi en inblick i hur stjärnan reagerade på att inte bli Oscarsnominerad för sin insats i filmen Hustlers.

I klippet syns en gråtande Lopez som sitter i sin säng och tittar på sin mobil.

“Det var jobbigt. Jag hade så låg självkänsla”, hörs Lopez röst säga. “Jag var tvungen att komma fram till vem jag var och tro på det, och inte tro på något annat.”

Foto: Netflix

“En besvikelse”

Inför 2020 års Oscarsgala var det många som trodde att Jennifer Lopez skulle bli nominerad för sin insats i den kritikerrosade filmen – särskilt med tanke på att hon nominerades till Bästa kvinnliga biroll i både Golden Globes, SAG Awards och Critics’ Choice Movie Awards.

Att inte bli nominerad efter all uppståndelse blev ett hårt slag för Lopez:

“Jag blev ledsen”, sa Lopez. “Det var så många artiklar, jag fick så många bra recensioner – fler än jag någonsin haft i min karriär – och det var många som sa: ‘Hon kommer bli nominerad till en Oscar, det kommer hända, om det inte händer är du galen. Jag läste alla artiklarna och tänkte: ‘Herregud, skulle detta kunna hända?’ Och sedan gjorde det inte det och det var lite av en besvikelse”, sa hon när hon gästade Oprah kort efter Oscarsgalan 2020.

Men besvikelsen kom också med en lärdom:

“Du inser att du behöver folks bekräftelse”, sa Lopez. “Du vill att folk ska säga att du gjorde ett bra jobb, och jag insåg, nej, du behöver inte det där. Du gör det för att du älskar det. Jag behöver inte det här priset för att veta att jag duger.”

Källor: Indiewire, HuffPost

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!