Nöje

Jennifer Lopez visar upp sin otroliga hud i ny video

Jennifer Lopez har gång på gång bevisat att hon inte är rädd att skippa glamouren till förmån för en mer lågmäld look. Nu visar hon upp sin otroliga osminkade hy i en ny video!

Foto: Instagram @jlobeauty

I ett av JLos senaste inlägg kan vi som följare se när hon får sina ögonbryn fixade av Anastasia Soare. Artisten är som vanligt supersnygg med håret slickat bakåt och en glowig hud.

“Inget filter behövs”

I videon säger Jennifer “Jag är här med Anastasia och gör mina ögonbryn, hon sa att jag skulle ta en bild på min hud.” Anastasia svarar då, “ja, för du har den bästa huden.” Sedan konstaterar Anastasia, “underbar hud, inget filter, inget ingenting.”

Videon har delats på kontot @JLobeauty med rubriken “Inget filter behövs när du har den där #JLoBeauty-glöden IRL”, följt av en emoji med stjärnor som ögon. I texten hänvisar kontot sedan till serumet JLO GLOW. JLo meddelade i augusti 2020 att hon skulle lansera ett skönhetsmärke efter att ha samarbetat med Inglot 2018 för sin egen sminkkollektion. Nu har hon dock fastnat för hudvård. Vi hoppas minst sagt på att den snart lanseras i Sverige!

Källa: Cosmopolitan

Foto: Instagram @jlobeauty

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!