Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Jenny Strömstedts tuffa fråga till Anders Borg – hustrun Dominika Peczynski svarar

När Anders Borg och hans fru Dominika Peczynski gästade programmet “Tillsammans med Strömstedts” ställde Jenny Strömstedt en tuff fråga till Anders Borg, något hustrun snabbt gav svar på.

Foto: TV4

När före detta finansministern Anders Borg och hustrun Dominika Peczynski nyligen gästade tv-programmet “Tillsammans med Strömstedts” fick tittarna se hur de båda paren samtalade och diskuterade avspänt och ledigt. Det var först när Jenny Strömstedt frågade om den omtalade fest som Anders Borg ska ha närvarat på 2017 som samtalet hettade till.

“Jag orkar inte gå in på detaljer”

Anders Borg blev efter festen anklagad för att ha visat sitt kön och uttalat sig nedsättande om andra gäster på festen. När Jenny förde frågan på tal fick hon svar från Dominika. “Ingenting av det du har läst hände”, säger hon snabbt i programmet. “Mer än så behöver man inte gå in på historien”, säger hon.

När Jenny fortsatte anspela på händelsen var det återigen Dominika som svarade. “Jag orkar inte gå in på detaljer. Men det du har läst har inte inträffat. Det fanns ett händelseförlopp som inte har något med det som har stått i tidningarna att göra”, säger hon som svar på händelsen.

“Tillsammans med Strömstedts” sänds på måndagar kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!