Nöje

Jeremy Meeks – Så lever “världens snyggaste brottsling” idag

Han blev känd som “världens snyggaste brottsling” och “hot mugshot guy” – men hur lever Jeremy Meeks idag?

Foto: Stockton Police Department/Instagram @jmeeksofficial

Jeremy Meeks liv låter som något ur en film. Efter en tuff uppväxt hamnade Meeks på fel sida om lagen – men idag har han gjort en helomvändning och lever sitt drömliv.

“Min barndom var väldigt mörk”

Jeremy Meeks hade långt ifrån en idealisk barndom. I en intervju med Chelsea Grayson What’s Your Water? för några år sedan berättade han att han var en “heroin baby” – med andra ord exponerades han för droger i livmodern, något som kan leda till att bebisar går igenom drogabstinens efter födseln.

“Min barndom var väldigt, väldigt mörk”, medger Meeks i i Youtubeserien.

När Meeks var nio månader gammal mördade hans far hans mammas bästa vän, vilket gav honom livstids fängelse. Även Meeks mamma – som fortsatte att använda heroin och hade olika pojkvänner som misshandlade både henne och barnen – spenderade tid i fängelse under hans uppväxt.

Hemlivet var så tufft att Jeremys storasyster till sist adopterade honom och hans lillebror. Trots att systern endast var tjugo år gammal när hon blev Meeks vårdnadshavare beskriver han detta som “det mest fantastiska som hade kunnat hända mig”.

Tonåren blev dock tuffa för Jeremy, som flyttade ut redan som femtonåring. Han gick med i ett gäng, blev skjuten flera gånger, och hamnade på ungdomsanstalt. Hans liv som kriminell skulle fortgå fram till 2014 då hans liv tog en oväntad riktning.

Släpper sina memoarer i höst

Det var i juni 2014 som polisen i Stockton, Kalifornien, publicerade ett inlägg på Facebook som skulle förändra Jeremy Meeks liv för alltid.

Inlägget i fråga handlade om en ökning av skottlossningar i ett lokalt område, men det som fångade Facebook-användarnas uppmärksamhet var den bild som polisen publicerade i samband med nyheten: Meeks förbrytarfoto eller “mugshot”.

Meeks slående blå ögon och välbalanserade ansiktsdrag gjorde att han snart började kallas för “världens snyggaste brottsling”, och kommentarer om hans utseende tog över kommentarsfältet.

Fotot – som idag har hela 93 tusen gilla-markeringar – blev så vida uppmärksammat att Meeks fick erbjudanden från modellagenturer, och när han avtjänat sitt straff började han arbeta som modell.

Idag är Meeks inte endast aktiv som modell utan har dessutom gett sig in i filmbranschen: bland annat slutfördes inspelningarna av hans kommande julfilm tidigare i år.

Foto: Instagram @jmeeksofficial

Att hans liv är en minst sagt annorlunda historia har knappast gått honom förbi och i oktober släpper han sina memoarer – en bok som enligt TMZ har fått den passande titeln “Model Citizen”.

Dejtade Topshops arvinge

Meeks har två barn: sonen Jeremy Jr. tillsammans med Melissa Meeks (som han var gift med 2008 till 2018) och sonen Jayden med Chloe Green, dotter till den brittiska affärsmannen Philip Green som många känner igen som klädkedjan Topshops tidigare ägare.

Foto: Instagram @jmeeksofficial

Meeks och Greens relation blev först känd i juni 2017 – under tiden som Jeremy fortfarande var gift med Melissa. Relationen avslöjades på grund av ett foto där modellen sågs kyssa Topshop-arvingen på en Yacht. En månad senare ansökte Meeks om skilsmässa från sin fru.

I mars 2018 rapporterade Us Weekly att paret väntade barn tillsammans och två månader senare föddes sonen Jayden. Året därpå uppstod rykten om att Meeks och Green gjort slut, ett rykte som bekräftades i augusti 2019.

2020 berättade Meeks att han är en aktiv del av sina söners uppfostran. Samtidigt passade han på att hylla sina ex:

“De är otroliga mammor”, sa han då till Extra.

Foto: Instagram @jmeeksofficial

Nästa bild

Foto: Instagram @jmeeksofficial

Nästa bild

Foto: Instagram @jmeeksofficial

Nästa bild

Foto: Stockton Police Department

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!