Nöje

Jeremy Renner om snöplogsolyckan: “Skulle göra om det”

I en intervju med Diane Sawyer på ABC öppnar skådespelaren Jeremy Renner upp om den allvarliga snöplogsolycka han var med om tidigare i år. “Jag valde att överleva”, säger han.

Foto: ABC News

I trailern för intervjun, som kommer att sändas i sin helhet i april, berättar Avenger-skådisen för första gången om den snöplogsolycka som han var med om på nyårsdagen.

“[Jag minns] allt. Jag var vaken under varje ögonblick”, säger Renner och tillägger: “Jag skulle göra om det /…/ den var på väg mot mitt syskonbarn.”

Bröt över 30 ben

Olyckan var nära att kosta Renner livet, och stjärnan har tidigare berättat att den resulterade i över 30 brutna ben. I trailern räknar Sawyer upp de skador som händelsen orsakade:

“Åtta revben brutna på 14 ställen. Höger knä och höger fotled brutna, vänster ben och skenben brutna, vänster fotled bruten, höger nyckelben brutet, höger axel bruten. Ansikte, ögonhåla, käke, underkäke, sönderslagna. Lungan kollapsade. Levern genomborrades av ett revben – vilket låter fasansfullt”, säger hon.

Vid omnämnandet av de många skadorna medger Renner att han efter olyckan undrade hur hans kropp skulle se ut:

“Kommer jag bara vara en ryggrad och en hjärna, som ett vetenskapligt experiment?”

Jeremy Renner: “Har haft tur”

Trots de omfattande skadorna lyckades Renner hålla modet uppe:

“Jag valde att överleva. Det kommer inte att döda mig, inte en chans. Jag har förlorat mycket kött och ben under den här upplevelsen, men jag har fått ny kraft och blivit uppfylld av kärlek och titan.”

“När du ser dig själv i spegeln, ser du ett nytt ansikte?” frågar Sawyer.

“Nej, jag ser en man som har haft tur”, svarar Renner.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!