Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Jessica Almenäs: “Jag skulle inte dejta dig även om du var den sista mannen på jorden”

Tidigare i veckan berättade Jessica Almenäs om sin och pojkvännens gravidlycka på sitt Instagram-konto. Jessica är vid det här laget van vid starka reaktioner på hennes publiceringar men när en kommentar i still med att “kvinnans uppgift är att behaga män” dök upp i flödet valde hon att ryta ifrån i ett nytt inlägg som blivit övveröst med hejarop.

jessica almenas

Jessica började tidigare i veckan med att lägga ut en hint om att hon hade en stor nyhet att dela med sig av, därefter postade hon bilden där hennes gravidmage syns – med en hänvisning till ett blogginlägg där hon berättar att hon väntar sitt tredje barn. Det första gemensamma med pojkvännen och landslagsspelaren i handboll, Patrik Fahlgren. Och det var just det faktum att hon ska få sitt tredje barn, med en tredje man, som bland annat triggade avsändaren Rickard till att posta en riktigt nedvärderande kommentar i Jessicas flöde. Rickard tycker å ena sidan att ingen har med Jessicas privatliv att göra, men kan ändå inte låta bli att uttrycka hur suspekt det är att hon ska få ett barn med ytterligare en ny man. Han skriver även att om Jessica bara hade haft ett kraschat förhållande och ett barn så skulle han ha varit intresserad av henne, eftersom hon är trevlig och ser bra ut…

Jessica svarar på kommentaren med öppningsorden: “Varje dag lär man sig nåt nytt. Tänk att jag inte visste att kvinnans uppgift här i livet är att behaga män.” I det nya inlägget tackar hon även sin vän Camilla Läckberg som stått upp för Jessica på sin Instagram genom att konstatera att “Istället för att slösa er tid på att hacka på oss eller tycka synd om våra älskade ungar – lägg den tiden på att hjälpa de barn som behöver det.” Vi på Metro Mode kan inte annat än att hålla med: Heja alla mammor och kvinnor som står på sig och visar att det, som Jessica uttrycker det, INTE är deras främsta uppgift att vara män (som Rickard!) till lags.

Läs hela Jessicas svar på nättrollets kommentar här nedanför:

Och här är bilden som väcker stora reaktioner, den första “officiella” gravidbilden på en lycklig Jessica med sin lilla bebis i magen. 

Foto: Instagram/@jessicaalmenas

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!