Nöje

Jessica Almenäs släpper kaggen lös i bikini – hyllas bland kommentarerna

Jessica Almenäs la ut en bild på sig själv i bikini och kommentarerna rullade in. Många hyllade stjärnan för att hon visade upp en bild utan retuschering. Och till de som skrev elaka kommentarer hade Jessica ett grymt svar på tal!

jessica-almenasFoto: Instagram/@jessicaalmenas

För ett tag sedan la vi på Metro Mode ut en bild på våra magar med hastagen #släppmagenfri på Instagram. Och när folkkära Jessica Almenäs igår la ut en bild på sig själv i bikini skapade hon hashtagen #släppkaggenlösdetärvår. I texten berättar Jessica att hon senaste månaden gått runt i bikini hela dagarna – när hon jobbat, poddat, fixat i trädgården och ätit lunch.

– Har blivit som min mamma, hon gjorde allt i bikini när vi var små. Hon var cool min mamma (är fortfarande iofs), kunde allt och behövde ingen. Brydde sig aldrig om vad andra tyckte. Talade alltid om vad hon tyckte och tänkte, skriver Jessica i sin caption.

Flertalet kommentarer hyllade henne för att hon visar upp en “vanlig” kropp. Följarna uppmanar henne till att aldrig sluta vara sig själv, att det är härligt att se en naturlig bild och att det behövs fler som henne i denna värld.

– Befriande med en alldeles vanlig och unik oretuscherad kvinnokropp. Värdefullt! skrev en följare.

Men som i vanlig ordning när folk visar upp sina kroppar finns det alltid någon som tar sig friheten att kommentera något negativt och påpeka hur ens kropp borde se ut. Någon skrev att hon såg ut som en fyrkant – vilket Jessica valde att besvara. Hon förklarade att det är så här hon ser ut och att hon hoppas att denna person inte är lika dum med sin egen kropp – som denna person är mot andras.

– Börjar med att släppa kaggen lös i bikini och där ute får den stanna resten av sommaren, skriver hon.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!