Nöje

Jessica Wahlgren om sin kritiserade bröllopsfrisyr: “Folk stör sig på riktigt”

Tidigare i sommar sade Jessica Wahlgren “ja” till sin kärlek Magnus Norman under en romantisk ceremoni. Men när bilderna från bröllopet offentliggjordes fick Jessica en hel del kritik för sitt val av frisyr – en tofs mitt på hjässan.

Foto: Instagram @jessicawahlgrennorman

I juni gifte sig makeup-artisten och realityprofilen Jessica Wahlgren med sin Magnus Norman, en händelse som hon delade med sig av på Instagram:

“Jag är helt blown away. Jag vet inte vart jag ska börja! Det finns en risk att min instagram kommer handla om denna helg och bilder från den ett bra tag framöver /…/ Jag kände mig sååå fin”, skrev Jessica i ett inlägg efter den stora dagen.

“Pågår en tofs-debatt”

Men mitt i bröllopslyckan har flera av Jessicas följare uttryckt kritik mot hennes val av frisyr – en tofs mitt på huvudet.

I det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar makeup-artisten om de negativa kommentarer hon fått gällande frisyren:

“Det pågår nu en tofs-debatt på min Instagram. Här är det ju folk som stör sig på riktigt. Det är alltså folk som helt seriöst stör sig på att jag hade så ‘ful tofs’ när jag gifte mig”, säger Jessica i podden. “Men de flesta skriver inte det, utan det är ju ett gäng som skriver det och så är det några som håller med och skriver ‘fjantig tofs’, eller ‘vad var det, som en hund med en tofs på huvudet’.”

Jessica berättar dock att hon inte blir sårad av kritiken, utan att hon snarare undrar hur folk har energi att diskutera saken över huvud taget.

Källa: Aftonbladet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!