Nöje

Jim Carrey om Oscarsdramat: Hollywood saknar ryggrad

Jim Carrey är en av de kändisar som nu yttrar sig om helgens Oscarsdrama. “Jag äcklades. Hela Hollywood är ryggradslöst”, säger han.

Foto: Skärmdump

Det var under en intervju med CBS Mornings som skådespelaren Jim Carrey berättade att han “äcklades” av hur publiken på Oscarsgalan reagerade efter att Will Smith slagit Chris Rock.

“Äcklades”

“Jag äcklades. Jag äcklades av den stående ovationen [när Will senare vann Oscar för bästa skådespelare]. Jag kände att hela Hollywood bara är ryggradslöst. Det kändes verkligen som att, ‘Åh, det här är ett riktigt tydligt tecken på att vi inte är den coola klubben längre'”, säger Carrey i intervjun.

Carrey menar att det hade varit acceptabelt om Smith hade nöjt sig med att “ropa från publiken” men att man “inte har rätten att gå upp på scen och slå någon i ansiktet för att de sa något”.

Samtidigt påpekar skådespelaren att han inte har något emot Smith:

“Jag önskar honom det bästa, det gör jag verkligen. Jag har inget emot Will Smith. Han har gjort jättebra saker. Men det var inte ett bra ögonblick /…/ Det var ett själviskt ögonblick som kastade en skugga över hela grejen.”

@midtoker Well said Jim #fyp #willsmith #jimcarrey #slapheardaroundtheworld #chrisrockvswill #chrisrock #slap #oscarsathome ♬ nature song – Shanin Blake

Källa: US Magazine

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!