Nöje

Joe Jonas och Sophie Turner har fått sitt andra barn

Joe Jonas och Sophie Turner har fått sitt andra barn. Det meddelade en representant till paret till People. “Joe och Sophie är glada att kunna meddela ankomsten av deras flicka”.

Foto: Instagram @joejonas

Född i kräftans tecken

Paret har sedan tidigare dottern Willa som föddes 22 juli 2020. Bebisens exakta födelsedag meddelades inte, men troligtvis är hon född i kräftans tecken som sin storasyster.

TMZ har tidigare skrivit att Turner födde barn tidigare denna månad i Miami, där familjen bor sedan september.

Håller sitt privatliv privat

Ingen av föräldrarna har delat något på sina sociala medier – vilket även går i deras linje med att hålla sitt privatliv privat. “Du skyddar din familj, dina vänner och de runt omkring dig,” sa Jonas i en intervju med Entertainment Tonight. “Det handlar om att vara bestämd med vad man vill. Du vill vara väldigt beskyddande med vad du delar med dig av ditt privatliv, och jag känner som artist att vi får möjligheten att ge uttryck för våra hjärtan via musiken, så det är där jag försöker vara så personlig och ärlig som jag kan vara.”

Foto: Instagram @joejonas

Bekräftade graviditeten i Elle UK

Turner bekräftade sin graviditet i en intervju med Elle UK i maj och beskrev den som den “bästa välsignelsen någonsin” och delade med sig av lillasyster Willas tankar om den nya bebisen. “Jag tror inte att hon förstår. Jag pekar på min mage och säger: Vad finns där inne? baby säger hon, men sedan pekar hon på sin egen mage och säger baby, och därefter pekar hon på sin pappas mage och säger baby. Så jag tror att hon tror att bebis är ett namn för mage. Men hon är mycket klängigare än normalt, så jag tror att hon har en idé. Hon vill ha mamma hela tiden – hon gör anspråk på sitt territorium”

Foto: Instagram @sophiet

Foto: Instagram @joejonas

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!