Nöje

Joe Jonas och Sophie Turner når överenskommelse – barnen stannar i New York

De separerade makarna Joe Jonas och Sophie Turner har nått en ny överenskommelse gällande sina gemensamma barn: för tillfället kommer döttrarna att stanna i New York istället för att följa med Turner till Storbritannien.

Foto: Shutterstock

Förra veckan framkom det att Sophie Turner, som nyligen separerade från sin make sedan fyra år tillbaka, Joe Jonas, hade stämt Jonas och begärt att deras två döttrar omedelbart skulle följa med henne hem till Storbritannien.

Får inte flyttas från New York

I sin stämningsansökan hävdade Game of Thrones-skådespelerskan att hon och Jonas tidigare hade kommit överens om att döttrarna skulle följa med henne till Storbritannien i slutet av september, men att Jonas hade vägrat lämna tillbaka barnens pass och olovligt höll kvar dem i USA.

Jonas gav svar på tal genom en talesperson som sa att en domstol i Florida redan hade “utfärdat ett beslut som begränsar båda föräldrarnas rätt att flytta barnen”, ett beslut som personen sa att Turner hade delgivits den 6 september.

Nu har ett tillfälligt beslut tagits i vårdnadstvisten: barnen ska stanna i New York under närmaste tiden. Enligt dokument som People har tagit del av får Turner och Jonas inte lov att flytta barnen från New York – något som de båda ska ha gått med på, enligt tidningen.

Jonas och Turner gifte sig 2019. 2020 föddes deras dotter Willa och i fjol välkomnade de ännu en dotter, vars namn har hållits privat.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!