Nöje

Sophie Turner och Joe Jonas skiljer sig

Nyligen rapporterade TMZ att Joe Jonas och Sophie Turner var på väg att separera. Nu bekräftar flera medier att Jonas har ansökt om skilsmässa från Game of Thrones-stjärnan.

Foto: Shutterstock

Det var under söndagen som TMZ rapporterade att kändisparet Joe Jonas och Sophie Turner stod inför skilsmässa. Nu skriver flera amerikanska medier att separationen är ett faktum.

Har haft “allvarliga problem”

Enligt CNN ansökte sångaren om skilsmässa under tisdagen med orsaken att äktenskapet är “oåterkalleligt förstört”. Ansökan ska enligt uppgifter ha lämnats in till en domstol i Florida.

TMZ skriver att paret uppges har haft “allvarliga problem” under det senaste halvåret. Deras källor hävdar att Jonas har varit ansvarig för parets två barn “i stort sett hela tiden” under de senaste tre månaderna – även under tiden som hans band har varit ute på turné.

Ryktena späddes på ytterligare när Jonas fotograferades utan sin vigselring i New York för några veckor sedan. Samtidigt publicerade hans band Jonas Brothers – som består av honom själv samt bröderna Nick och Kevin Jonas – så sent som i helgen en bild där Joe har på sig ringen.

Foto: Instagram @joejonas

“Ett gemensamt beslut”

Under onsdagen kommenterade Jonas och Turner för första gången separationen, detta i ett gemensamt uttalande som publicerats på deras respektive konton på Instagram:

“Efter fyra underbara år som gifta har vi gemensamt beslutat oss för att i vänskaplig anda avsluta vårt äktenskap. Det finns många spekulationer om varför men, detta är verkligen ett gemensamt beslut och vi hoppas innerligt att alla kan respektera vår önskan för vårt och våra barns privatlivs skull.”

Jonas och Turner gifte sig 2019. 2020 föddes deras dotter Willa och i fjol välkomnade de ännu en dotter, vars namn har hållits privat.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!