Nöje

Johanna Lind Bagge klar för Let’s Dance 2023

Johanna Lind Bagge medverkar i Let’s Dance 2023, det meddelas på programmets Instagram-konto. “Det här kommer bli en fantastiskt rolig, intensiv och utmanande resa”, säger hon i ett klipp.

Foto: Instagram @johannalindbagge

Nu står det klart att Johanna Lind Bagge sällar sig till de kändisar som ska visa upp sina danstalanger i årets upplaga av Let’s Dance.

Johanna Lind Bagge: “Dans är hälsa”

Bagge – som är entreprenör, influencer och hudterapeut – delade med sig av nyheten i ett klipp på programmets Instagram:

“Det här kommer bli en fantastiskt rolig, intensiv och utmanande resa som jag hoppas att ni följer med mig på”, säger hon och fortsätter:

“Så från att dansa med hundarna i köket, och från hudvård- och hälsobranschen och modebranschen sätter jag på mig dansskorna och med stapplande steg ger jag mig ut på dansgolvet. För dans är ju faktiskt också hälsa! Och glädje och energi.”

För Aftonbladet berättar Lind Bagge att hon hoppas på att få en “sträng lärare som säger att det är bra när det verkligen är bra”:

“Inget ‘lullilull’, liksom. De gångerna man åtar sig någonting så gör jag det hela vägen, annars ska man inte göra det. Jag kommer nog att somna till dans, och vakna till dans och tänka dans nu. Och jag kommer bli så irriterad på mig själv om jag inte får ihop det.”

Let’s Dance har premiär den 18 mars på TV4 Play & TV4.

Foto: Instagram @johannalindbagge

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!