Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

John Legend tillägnar sitt första framträdande efter förlusten till Chrissy Teigen – “We will never break”

John Legend och Chrissy Teigen har sedan förlusten av deras ofödda barn tagit privat tid för sig själva för att hantera sin sorg. De har till stor del hållit sig borta från  sociala medier och ur allmänhetens ögon. 

Foto: @Chrissyteigen

Det var genom en serie känslosamma bilder, delade via Instagram från Chrissys sjukhussäng, som Teigen först delade nyheten om att hon och maken John hade förlorat sitt ofödda barn som de kallade för Jack. Teigen bekräftade att hon inte längre kunde bära sin bebis, eftersom blodförlusten visat sig vara för allvarlig för att bebisen skulle kunna hålla sig vid liv.

Onsdagen den 15 oktober återvände John Legend till scenen för första gången efter den tragiska händelsen, för att uppträda vid Billboard Music Awards 2020.

Den Grammy och Oscar-vinnande sångaren framförde en ny variant av sin ballad ‘Never Break’, som innehåller textrader som refererar till musikerns förhållande till Chrissy, till exempel: ‘We will never break/ Built on a foundation/ Stronger than the pain.’

När Legend började spela på sitt piano, tillägnade han låten till sin fru och sa: ‘Det här är för Chrissy.’

Läs också:

Chrissy Teigen och John Legend förlorar sin bebis efter graviditetskomplikationer

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!