Nöje

Uppgifter: Johnny Depp återvänder till Pirates Of The Caribbean

Fem år efter den senaste Pirates Of The Caribbean-filmen gör Johnny Depp nu comeback i rollen som Jack Sparrow, det skriver The Sun. “Allt är fortfarande i ett tidigt stadie”, berättar en källa.

Foto: Disney Pirates of the Caribbean

Under den omtalade förtalsrättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard tidigare i år sa Depp att han inte skulle göra en till Pirates of the Caribbean-film ens om han erbjöds “300 miljoner dollar och en miljon alpackor” – men nu tycks skådespelaren ha ändrat sig, detta enligt The Sun som rapporterar att han kommer återvända i rollen som Jack Sparrow nästa år.

Pirates-film med Margot Robbie lagd på is

Johnny Depp tog sig an rollen som Jack Sparrow för första gången i början av 2000-talet och har medverkat i samtliga fem filmer i serien. Men efter anklagelser om misshandel av sin exfru Amber Heard i samband med deras skilsmässa 2016 tycktes Disney vilja ta filmerna i en ny riktning, detta med en film där Margot Robbie skulle spela huvudrollen.

Dessa planer tycks dock ha lagts på is, något som Robbie kommenterade i en intervju med Variety förra veckan:

“Vi hade en idé som vi utvecklade under en tid, för länge sedan, som gick ut på att göra en film med fler kvinnliga huvudroller – inte endast kvinnliga huvudroller – men en annan typ av berättelse, som vi tyckte skulle ha varit väldigt cool. Men jag antar att [Disney] inte vill göra det.”

Istället för att satsa på en Pirates of the Caribbean-film med Robbie i huvudrollen verkar Disney nu istället ha gjort en överenskommelse med Depp, något som filmbolaget sannolikt har filat på under en längre tid. Redan i somras började det ryktas om att de höll på att ta fram ett erbjudande baserat på Depps ord under förtalsrättegången:

“Disney håller på och förbereder ett förslag för 301 amerikanska dollar som kommer att innefatta en stor donation till en välgörenhetsorganisation som Depp får välja”, berättar källan. “Syftet är enligt uppgifter att få Johnny Depp att återvända som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean 6 och en efterföljande serie på Disney Plus om kaptenens tidiga liv”, sa en källa till Poptonic i juni.

“Är i ett tidigt stadie”

Enligt The Sun kommer en ny Pirates-film med Depp börja spelas in på hemlig ort i Storbritannien i början av 2023, närmare bestämt i februari. Filmprojektet har för tillfället titeln A Day At The Sea och enligt tidningens källa har man ännu inte spikat valet av regissör.

“Allt är fortfarande i ett tidigt stadie”, berättar källan. “Johnny förväntas göra en provinspelning tidigt i februari innan produkten drar igång helt.”

Källan tillägger:

“Bruce Hendricks, som arbetade med de första tre filmerna, har blivit utsedd till exekutiv producent i det nya projektet. Alla andra detaljer är ännu hemliga.”

Foto: Disney Pirates of the Caribbean

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!