Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Johnny Depp förnyar kontraktet med Dior

Johnny Depp har förnyat sitt kontrakt med Dior. Stjärnan har varit ansiktet utåt för märkets cologne “Sauvage” i flera år och trots kontroverserna kring honom har försäljningen av doften skjutit i höjden på senare tid.

Foto: Dior/Instagram @johnnydeppp/@gregwilliamsphotography

Sedan 2015 har Johnny Depp varit ansiktet utåt för Diors cologne “Sauvage“. Trots de anklagelser om misshandel som Amber Heard riktade mot skådespelaren i samband med parets skilsmässa 2017 har Dior fortsatt sitt samarbete med honom – något som visat sig ha blivit lönsamt för modehuset.

Ökad försäljning under rättegången mot Heard

Enligt TMZ ska Depp ha förnyat sitt kontrakt med märket och det nya avtalet uppges vara värt flera miljoner dollar. De skriver dessutom att bilderna till den nya kampanjen med skådespelaren redan är tagna.

Det var modefotografen Greg Williams som i samband med en av Depps konserter med Jeff Beck i Paris tog de foton som kommer synas i den nya kampanjen, och Depp ska ha skrivit på avtalet kort därefter.

I juni rapporterade The Wall Street Journal att försäljningen av “Sauvage” ökade i samband med den omtalade förtalsrättegången mellan Depp och Heard – så till den grad att den blev en av märkets bästsäljare online.

Källa: Daily Mail

Sauvage Parfum - Dior KÖP

Sauvage Parfum - Dior

Sauvage är en skapelse inspirerad av vidöppna vidder. Av en ozonblå himmel som dominerar ett varmvitt stenigt landskap.

Pris: 815 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!