Nöje

Johnny Depp förtjänar en ursäkt om han vinner mot Amber Heard säger komikern Bill Burr

Bill Burr menar att Johnny Depp förtjänar en offentlig ursäkt om han vinner mot Amber Heard i rätten. “Jag undrar om alla de som bara accepterade hennes lögner om honom kommer att be om ursäkt på något sätt”, säger Burr i sin podcast.

Foto: Skärmdump Law & Crime/Instagram @wilfredburr

Det var under måndagen som komikern och skådespelaren Bill Burr uttalade sig om den pågående rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard i sin podcast Monday Morning Podcast.

Stämmer Heard på 50 miljoner dollar

Bakgrunden till rättegången, som pågår i Virginia i USA sedan mitten av april, är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard skrev en krönika i The Washington Post 2018 där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. 

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den, och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – samtidigt som hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

“Undrar om de kommer be om ursäkt”

I podcasten berättar Burr att han inte själv har tittat på rättegången – men undrar vad som kommer hända om det visar sig att Heard har ljugit om Depp:

“Jag är ett för stort Johnny Depp-fan för att titta [på rättegången]. Jag älskar honom och jag bara – jag ville inte höra alla de här personliga detaljerna”, säger Burr i podcasten och fortsätter:

“[D]et som är så bra med detta är om han faktiskt avslöjar att den här kvinnan ljuger. Jag undrar om alla de som bara accepterade hennes lögner om honom kommer att be om ursäkt på något sätt /…/ Det skulle vara trevligt om de offentligt bad om ursäkt och sa, ‘nästa gång kanske vi inte drar förhastade slutsatser'”.

Källa: Variety

Foto: Skärmdump Law & Crime/Instagram @wilfredburr

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!