Nöje

Johnny Depp imiterar Jack Sparrow för fans utanför domstolen i viral video

En video där Johnny Depp interagerar med fans efter en dag i rätten har blivit viral på Twitter. Skådespelaren roade fansen genom att imitera Jack Sparrow från Pirates of the Caribbean och sa att karaktären “dyker upp då och då”.

Foto: Jack Sparrow Pirates of the Caribbean/Disney

Johnny Depp har fått ett överväldigande stöd från sina fans i samband med rättegången mot exfrun Amber Heard och fans dyker dagligen upp utanför domstolen i Virginia för att få en glimt av skådespelaren.

“Jack Sparrow är fortfarande här någonstans”

Det var när Depp var på väg hem från rättegången häromdagen som han blev filmad när han interagerade med några av sina fans.

I videon ropar fansen kärleksförklaringar åt stjärnan, varpå en person säger: “Du kommer alltid vara vår Jack Sparrow”, en referens till den karaktär som Depp spelade i Pirates of the Caribbean-filmerna innan Disney valde att avsluta samarbetet.

“Han är fortfarande här någonstans. Jag träffar honom ibland. Han dyker upp då och då”, säger Depp med den röst som han använde när han spelade piraten.

Stämmer Amber Heard på 50 miljoner dollar

Bakgrunden till rättegången, som pågår i Virginia i USA sedan mitten av april, är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard skrev en krönika i The Washington Post 2018 där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. 

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den, och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – samtidigt som hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Källa: HuffPost

Foto: Disney

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!