Nöje

Johnny Depp om avskuren fingertopp och avföring i sängen – anklagar Amber Heard

I veckan avslöjade Johnny Depp ny information om hur Amber Heard, som han just nu möter i dramatiska rättegångsförhandlingar, lämnat mänsklig avföring i hans säng och skurit av hans fingertopp.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Paret gifte sig 2015 men redan året därpå ansökte Amber Heard om skilsmässa och besöksförbud mot Johhny Depp. De har sedan dess mötts i domstol vid ett flertal tillfällen.

Stämmer varandra på stora summor

Amber Heard har tidigare anklagat ex-maken för att ha varit våldsam mot henne och Johnny Depp har berättat om hur Amber Heard flera gånger under deras äktenskap hotat att ta sitt liv när han velat lämna henne. Rättegångsförhandlingarna som pågår nu handlar om att Johnny Depp stämmer sin ex-hustru på 50 miljoner dollar för förtal och hon i sin tur stämmer ex-maken på 100 miljoner dollar.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Avföring och avskuren fingertopp efter bråk

Nu har Johnny Depp berättat om hur Amber Heard ska ha placerat mänsklig avföring i hans säng i samband med en födelsedagsmiddag i parets gemensamma hem. I rätten berättade han att han kommit hem sent och att ex-frun blivit rasande när han valt att lämna festen. Han ska då ha hittat mänsklig avföring i sin säng. I rätten berättade han också att han fått sin fingertopp avskuren i samband med ett bråk. Amber ska, enligt hans berättelse, ha attackerat honom med en vodkaflaska som träffat hans hand och skurit av en fingertopp. Enligt honom fick händelsen honom att gå in i en chock som gjorde att han började skriva på väggarna med sitt eget blod.

Källa: Insider

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!