Nöje

Johnny Depp till Sverige i sommar – spelar med Jeff Beck

Efter den omtalade rättegången mot Amber Heard medverkar Johnny Depp nu på den brittiske gitarristen Jeff Becks Europaturné – inklusive Becks spelning i Sverige i sommar.

Foto: Getty Images

Den 27 juni gästar den legendariske musikern Jeff Beck Annexet i Stockholm. Nu rapporterar Aftonbladet att Beck får sällskap av en av Hollywoods största kändisar: skådespelaren Johnny Depp.

Foto: Instagram @jeffbeckofficial

Nyheten kommer efter att Depp vunnit den uppmärksammade förtalsrättegången mot sin exfru Amber Heard i förra veckan. Skådespelaren har gjort flera spelningar med Beck i Storbritannien på senare tid och det har tidigare varit känt att han kommer medverka på Becks konserter i Danmark och Norge i sommar.

Släpper album med Jeff Beck

Johnny Depp meddelade redan i april 2020 att han och Jeff Beck, som anses vare en av de bästa gitarristerna genom tiderna, skulle släppa ett album. Samtidigt gav duon en försmak från albumet i form av en cover på John Lennons låt “Isolation”, ett passande val med tanke på den begynnande pandemin.

Detta är dock inte första gången som Depp samarbetar med några av musikvärldens största namn: hans band Hollywood Vampires består av honom själv, Alice Cooper och Aerosmiths gitarrist Joe Perry.

Källor: The Guardian, Aftonbladet

Foto: Getty Images

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!