Nöje

Johnny Depp vittnar om att han aldrig slagit Amber Heard – i uppmärksammad rättegång

I en uppmärksammad förtalsrättegång har Johnny Depp nu vittnat för första gången efter att ha blivit anklagad för våld av exhustrun Amber Heard. Bland annat kallade han Heard för “diabolisk” och berättade även att han stämt henne för förtal.

Foto: Skärmdump

Johnny Depp har nu stämt ex-hustrun på 50 miljoner dollar och anklagar henne för förtal efter en krönika hon skrivit 2018 där hon anspelar på att Depp skulle ha utsatt henne för våld. “Jag har ett ansvar att inte bara rentvå mitt namn, utan även mina barns namn från de hemska saker som de har läst om sin far. Saker som inte är sanna”, sa han under tisdagens rättegång.

Kräver 100 miljoner av Depp

Flera av Depps före detta anställda och familjemedlemmar har vittnat om att Amber varit våldsam och att de sett henne angripa Depp. Hennes före detta assistent har också vittnat om att Heard vid ett tillfälle spottat henne i ansiktet.

Amber Heard kräver 100 miljoner dollar för det våld och de övergrepp hon menar att Johnny Depp utsatt henne för. Depp sa i vittnesförhöret att relationen började bra men att den sedan förändrades och att Amber blev som en annan person. Heards advokater menar dock att det finns bevis för att Depp varit våldsam mot henne.

Källa: SVT

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!