Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Johnny Depps ex Ellen Barkin ska vittna i rättegången – påstod att han kastade vinflaska mot henne

Skådespelerskan Ellen Barkin är en av de som ska vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard under de kommande veckorna. Barkin och Depp hade en kort romans under 90-talet, och enligt Barkin kastade Depp en vinflaska i hennes riktning under tiden som de var tillsammans.

Foto: Skärmdump Law & Crime/Twitter @ellenbarkin

En av de som ska vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard under de kommande veckorna är ett av Depps ex, skådespelerskan och producenten Ellen Barkin, som han hade en kort romans med under tiden som de spelade in filmen “Fear and Loathing in Las Vegas” 1997.

Barkin uttalade sig om det korta förhållandet redan 2020, då Depp stämde den brittiska tidningen The Sun efter att de kallat honom för “hustrumisshandlare” i en artikel.

I uttalandet skrev Barkin att Depp hade varit arg och svartsjuk under tiden de dejtade, samt att han vid ett tillfälle hade kastat en vinflaska i hennes riktning under ett bråk – vilket Depp förnekade.

“Blev väldigt, väldigt arg”

Depp hävdade istället att Barkin var arg på honom eftersom hon hade velat ha mer ut av det förhållande som de påbörjade under inspelningen av “Fear and Loathing in Las Vegas”:

“Jag antar att hon ville ha ett riktigt förhållande med mig och jag ville inte det”, sa Depp och fortsatte:

“Jag kände inte samma sak för henne som hon gjorde för mig och jag antar att hon från den stunden blev väldigt, väldigt arg och sedan dess har jag inte pratat med Ms Barkin.”

Källor: Metro, Daily Mail, Entertainment Weekly, Reuters

Foto: Skärmdump Law & Crime/Twitter @ellenbarkin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!