Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Johnny Depps fans visar sitt stöd – ökad försäljning av Diors Sauvage

Försäljningen av den cologne som Depp har varit ansiktet utåt för sedan 2015 har ökat under senare tid, trots de kontroverser som omgett skådespelaren. “Många fans köper colognen för att visa sitt stöd”, säger en källa som står Depp nära.

Foto: Dior

2020 förlorade Johnny Depp i rättegången mot brittiska The Sun 2020 efter att ha stämt tidningen för förtal, detta på grund av att de hade kallat honom för “hustrumisshandlare” i en artikel.

“Johnny Depps fans är lojala mot honom”

Trots att den brittiske domaren ansåg att påståendena i artikeln stämde valde Dior att fortsätta det samarbete som de har haft med Depp sedan 2015, då Depp blev ansiktet utåt för Christian Diors cologne Sauvage – ett val som enligt Dior själva berodde på hans “sällsynt autentiska dragningskraft”.

Foto: REX

En skandalös skilsmässa och flertalet rättsprocesser senare finns det inget som tyder på att samarbetet med Dior skulle vara på väg att avslutas. I november berättade en källa som uppgavs stå Depp nära att försäljningen av Sauvage till och med har gått upp sedan rättegången 2020:

“Johnnys fans har stått vid hans sida och fortsätter att vara lojala mot honom”, sa källan och fortsatte:

“Försäljningen har faktiskt ökat och Dior har inga planer på att släppa [samarbetet]. Många fans köper colognen för att visa sitt stöd.”

Diors doft som tagits fram i samarbete med Johnny Depp finns att köpa hos bl.a. Kicks, Åhléns och Sephora.

Källor: The Sun, Daily Mail

Sauvage Parfum - Dior KÖP

Sauvage Parfum - Dior

Sauvage är en skapelse inspirerad av vidöppna vidder. Av en ozonblå himmel som dominerar ett varmvitt stenigt landskap.

Pris: 815 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!